0

Lindsey Nooijen Fotografie

De dag was aangebroken, onze producten werden voor het eerst vastgelegd door een professionele fotografe. Helemaal bepakt en bezakt met fotoapparatuur kwam Lindsey Nooijen binnen om gave foto’s voor ons te maken.

Maar de pret begon natuurlijk al een avond ervoor. Die avond hebben wij het hele (ja echt het hele 😉) huis van Fenne overhoopgehaald. We hebben alle spullen van Fenne weg gehaald en overal Sabo spulletjes neer gezet. Daarbij hebben we verschillende accessoires toegevoegd om zo de ‘perfecte plaatjes’ te maken. Helaas hebben wij geen foto gemaakt van de creatieve chaos die we veroorzaakt hadden haha wat was een bende! Maar ach, het eindresultaat is hetgeen dat telt zullen we maar zeggen.

De volgende dag kwam Lindsey en begon haar lampen en camera te installeren. We vonden het heel spannend of hetgeen dat we gemaakt hadden ook “mooi” op beeld was. We hebben Lindsey haar werk laten doen en terwijl zij bezig was met een hoekje gingen wij door naar het volgende om deze fotoproof te maken. Na een uur of twee zat het erop en had Lindsey heel wat foto’s gemaakt van onze producten. Niet alleen zijn deze foto’s voor ons erg belangrijk ook zijn de foto’s een mooie aanvulling op de portfolio van Lindsey. Ze wil zichzelf graag meer verdiepen in het fotograferen van interieur, dus dit was een mooie opdracht. Het was een erg gezellige middag waar we leuk gekletst hebben en elkaar op verschillende gebieden op weg hebben geholpen.

Een paar dagen geleden hebben we een cd mogen ontvangen waar alle foto’s op staan. Het eindresultaat mag er wezen, wij zijn erg blij met de professionele foto’s en we zijn van mening dat deze foto’s ons naar een hoger niveau tillen. Dus nogmaals heel erg bedankt Lindsey!!

Nieuwsgierig geworden naar Lindsey Nooijen Fotografie? Je kunt haar werk bekijken op haar website  Instagram  Facebook