0

Ladies Night

Na onze eerste maand bij Misfits konden wij meteen deelnemen aan de eerste editie van de”ladies night”. Misfits opende op 28 september van 19:00 tot 22:00 uur haar deuren voor alle skônne durskes uit de regio.

Wij waren zelf om 17:00 uur bij Misfits en hebben daar eerst een hapje gegeten. Daarna zijn we begonnen met het voorbereiden van de avond. Judith probeerde ervoor te zorgen dat iedereen zijn taken wist en dat iedereen om 19:00 uur klaar was voor de eerste gasten en dat is ons natuurlijk gelukt. Met verschillende smaakjes water, zelfgebakken brownies, borrelnootjes, chippies en alcoholische versnaperingen zag het er erg leuk en gezellig uit.

Verschillende retailers waren aanwezig bij de ladies night. Zij vertelden de bezoekers gepassioneerd over hun eigen producten én het concept Misfits. Deze avond kenmerkte zich verder door verschillende extra’s. Zo werd er een winetasting georganiseerd waar je leerde wat de wijnstijlen soepel, fris, vol en stevig betekenden. Bij SOUPerfood kon je een soepje proeven met nieuwe smakencombinaties. Wij hebben hem stiekem ook geproefd en het was HEERLIJK! Ook was er de mogelijkheid kleding en kleuren advies te krijgen en kon je gezellig met je moeder, vriendinnen of tante op de foto. De foto’s werden compleet gemaakt met verschillende fotobooth attributen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 


“Misfits is meer dan het oude Rabobank pand waar een winkel in is gemaakt, het is een generatie van gepassioneerde creatievelingen die zelf zorgen voor een passende omgeving.”


Wij hebben deze avond alle aankopen kosteloos en zo mooi mogelijk ingepakt, zodat iedereen met een prachtig cadeautje naar huis ging. De avond was voor een eerste editie erg goed bezocht, wij kijken uit naar het vervolg!

 

Liefs,