0

Hippiemarket and fingerfood festival

De maand mei is alweer voorbij, wat is het snel gegaan! Tussen het bouwen aan de website door, stond er een heel leuk weekend voor de deur: de Hippiemarket in Keldonk!

Het was zover, op 27 en 28 mei stonden wij op de Hippiemarket in Keldonk. Beide wisten we niet wat we van deze markt  moesten verwachten: “Zou het echt zo leuk zijn als dat het klinkt? of verwachten we misschien te veel?” die gedachten kwamen steeds vaker bij ons op naarmate de Hippiemarket dichter in het zicht kwam. Echt tijd om daarover na te denken hadden eigenlijk we niet, want we hadden al onze tijd nodig om onze producten te maken! Veel ideeën waar we tijd aan wilde besteden. Uiteindelijk hebben we keuzes gemaakt en zijn we flink gaan knallen.

Twee nieuwe producten wilde we af hebben voordat we op de hippiemarkt stonden en dat waren de houten sleutelhangers en de kleine huisjes. Zussen, vriendjes en vriendinnetjes hebben ons aangeboden te helpen als dat nodig was. Een paar klusjes hebben heerlijk uit handen kunnen geven, zoals touw knopen, visite kaartjes knopen, voorraad tellen, Sabo stempels op de labels doen en die labels vervolgens weer aan onze producten hangen.

Toen 27 mei eindelijk aangebroken was, stonden wij te stuiteren van blijdschap. De auto volgeladen en op naar Keldonk. Eenmaal daar aangekomen kregen wij ons plekje toegewezen.  Wat zag het er al mooi uit, tot in de puntjes gedecoreerd! Onze dag kon al bijna niet meer stuk, voordat ie echt begonnen was. Het zonnetje werkte ook heel goed mee, met een max van 36 graden waande je jezelf echt op Ibiza. Het was een heerlijke dag, met veel rode maar blije gezichten die langs kwamen. Toen het 20:00 uur was hebben wij onze spulletjes weer ingepakt en zijn we nog even een drankje gaan drinken met wat vriendinnetjes, maar niet te laat naar huis, want morgen natuurlijk weer fris en fruitig! 😉

28 mei was daar, als echte handelaren hadden we de stand zo opgebouwd (nog mooier als de dag ervoor) en waren we klaar voor de bezoekers. We hadden er zin in en stonden met een lach van oor tot oor. Het was erg leuk om de verschillende reacties van mensen te horen over onze producten. De verbazing als we vertelde dat we het met de hand maken, niks inkoop verkoop, alles wordt ontworpen en bewerkt door ons. De waardering die mensen daarvoor hebben was erg mooi om te horen.

 


“Ohh! Ik dacht dat jullie die kaartjes verkochten, ze zien er te leuk uit om gratis mee te nemen!”


Het compliment dat we kregen toen iemand naar ons visitekaartje vroeg zullen we niet snel vergeten, ze vroeg namelijk: “Hebben jullie iets van een kaartje?”, “Ja dat hebben wij” wijzend naar het bakje waar onze kaartjes in staan. De mevrouw draait zich daar naar toe en zegt “Ohh! Ik dacht dat jullie die kaartjes verkochten, ze zien er te leuk uit om gratis mee te nemen!” en met een brede lach op haar gezicht neemt ze het kaartje mee en terwijl ze daarmee weg liep bleef ze er maar naar kijken.

We raden echt iedereen om volgend jaar een kijkje te komen nemen op de Hippiemarket in Keldonk! Neem dan gerust je vriend of man mee, ook mannen kunnen zich hier vermaken met verschillende speciaalbieren, lekkere muziek en uitstekende broodjes!

Het was echt een top weekend!

 

 

Liefs,