0

Eetspiratie

Gepersonaliseerde serveerplank

Een tijdje geleden hebben wij voor Eetspiratie een hele gave serveerplank gemaakt. Een ‘one of a kind’, speciaal ontworpen voor Simone. Simone is al vanaf het moment dat ze een klein was gek op koken. Haar Indische roots zullen daar zeker mee te maken hebben. Ze stond vaak uren met haar oma in de keuken om taugé schoon te maken en eitjes te pellen. Van haar moeder heeft Simone geleerd om creatief te zijn in de keuken want met weinig ingrediënten kun je ook iets lekkers op tafel zetten.

Persoonlijke eetplank Eetspiratie

De serveerplank die wij gemaakt hebben voor Eetspiratie kun je terug zien op verschillende foodfoto’s op haar blog. Deze plank is natuurlijk niet alleen geschikt voor foto’s maar het is ook een  perfect dienblad, je kunt er hapjes op serveren of gebruiken als borrelplank. Op Eetspiratie vind je ook lekkere recepten voor borrelhapjes! Het leukste van deze plank is dat hij gepersonaliseerd is. Als je op zoek bent naar een origineel cadeau voor een echte foodie of iemand die van mooie houten spulletjes houd, dan is deze serveerplank een leuk idee. Heb je een bedrijf? Dan kun je er ook voor kiezen om een plank met je bedrijfslogo te laten maken. Een ander leuk idee is om  bijvoorbeeld een kleinere serveerplank als relatiegeschenk te geven of een gepersonaliseerde plank te laten maken als onderdeel van een (kerst)pakket.

Neem voor de mogelijkheden contact met ons op. En heb je zelf een leuk idee of verzoek dan horen wij dat graag, we denken graag met je mee! Maar eventjes terug naar Eetspiratie want het is meer dan een foodblog.

Simone is moeder van twee dochters en eigenaresse van praktijk Touch of Pink in Cuijk. In haar praktijk helpt zij vrouwen ontspannen door middel van massage en geeft tips op het gebied van voeding en een gezonde leefstijl. Op haar blog www.eetspiratie.nl deelt zij recepten die iedereen kan maken. Het is voor Simone een uitdaging om iedereen enthousiast te maken voor het koken met kruiden en specerijen en dit op een eenvoudige manier uit te leggen. Voor haar recepten gebruikt ze altijd verse ingrediënten en maakt van authentieke Indische recepten een moderne en ‘gezondere’ variant.

Eetspiratie staat open voor leuke samenwerkingen bijvoorbeeld het schrijven van reviews, bedrijven kunnen adverteren op haar website en ze kan recepten voor je bedrijf of magazine bedenken. Wil je bijvoorbeeld Indisch leren koken of heb je hulp nodig bij het lezen van etiketten in de supermarkt dan kun je ook bij Simone terecht. Voor vragen of informatie kun je haar altijd een e-mail sturen via info@eetspiratie.nl

 

Liefs,