0

Wij zijn al een halfjaar oud!

Hiep hiep hooeeraa Sabo handmade bestaat een halfjaar.

Wat gaat dat toch snel! We hebben nu al zo veel verschillende dingen meegemaakt en bereikt. Even een kleine throwback van het afgelopen half jaar.

Op 10 april  waren we op weg naar Eindhoven. Stuiterend in de auto omdat we steeds dichter bij het KvK kantoor kwamen. We hadden ons aangemeld bij de balie en moesten nog even wachten. Nog maar een paar stappen verwijderd van de handtekening die Sabo Handmade officieel maakten. Achteraf gezien duurde het vinden van een parkeerplaats langer dan het hele bezoek bij de KvK, maar dat mocht de pret niet drukken. Vol trots liepen wij naar buiten met uittreksel van de KvK in de hand en de zon op ons gezicht, ontzettend trots!

Op 30 april was onze eerste fair in Wanroij. Bepakt en bezakt gingen wij hierheen. Wij hadden er ontzettend veel zin in en werden enorm gastvrij ontvangen, kregen een plek toegewezen en zijn begonnen met het opbouwen van de stand. Dat is nog een hele klus voor de eerste keer, want hoe zorg je ervoor dat alle producten zo goed mogelijk uit de verf komen? Veel familie en vrienden hadden de tijd genomen om even te komen kijken. Het was voor ons super spannend omdat ook ‘onbekenden’ onze spullen zagen en daar natuurlijk reacties op gaven. Gelukkig hebben we alleen maar lovende opmerkingen gekregen, dit deed ons erg goed. Alvast eentje om in jullie agenda te noteren: 12 november zijn wij weer uitgenodigd om deel te nemen aan de Kerst-inn in Wanroij.

Veel tijd hadden we niet om even uit te rusten want de hippiemarkt in Keldonk stond alweer voor de deur. Veel producten hebben we moeten aanvullen, maar we wilde uiteraard ook nieuwe producten presenteren. Veel ideeën, veel gebrainstormd en toen flink aan het werk. De hippiemarkt was tot in de puntjes geregeld, de decoratie was helemaal af en het zag er echt top uit! Het zonnetje werkte dat weekend ook goed mee, met een max van 36 graden waande je je op Ibiza. Het waren heerlijke dagen met veel rode maar blije gezichten die een bezoekje brachten aan de markt. De zondag avond gaf ons een erg raar gevoel: moe, maar voldaan en gesloopt, maar o zo blij. Als ze zondag gevraagd hadden om er nog een dag of 2 aan te plakken hadden we dat zo gedaan zonder daar over na te hoeven denken, het was prachtig!

Tussen de fairs door en al het andere werd er nog hard gewerkt aan de bouw van de website. Het was niet altijd een gemakkelijk proces, aangezien we veel leuke ideeën hadden, maar zelf 0,0 verstand hadden of dit wel realiseerbaar was. Dus elke keer als wij om de tafel zaten met de websitebouwer, kreeg hij weer een lijstje mee met nieuwe punten en met de zin “Als dat zou kunnen… dan zou dat echt heeeel gaaf zijn!” maar uiteindelijk is het helemaal goed gekomen en is de website 22 juni online gegaan

We hebben al heel wat kunnen investeren in Sabo Handmade. Recent hebben we nog een splinternieuwe pers gekocht. Deze hebben wij meteen goed kunnen gebruiken aangezien wij de inspeel shirts van Dames 1 Saturnus Uden hebben mogen bedrukken.

Op dit moment hebben wij twee fysieke verkooppunten en daar zijn we apetrots op. Buitengewoonkado verkoopt onze Vind&Bind vlaggetjes en bij Misfits hebben wij een hoekje van de winkel waar wij alle spullen die we verkopen mogen presenteren. Het is echt heel tof om onze spullen te zien staan in een winkel. Hopelijk gaat het ons lukken om dit uit te breiden naar meer winkels en wie weet wat er nog meer voor leuks op ons pad komt!

Dit is in een notendop het eerste halfjaar van Sabo Handmade. We gaan ons taartje aansnijden en proost op het komende halfjaar!